Top 10 Boston coffeeshops | Madame Lelica (2024)

Als u een verfrissend drankje wilt om de dag te beginnen, een middagje pick-me-up of een lichte snack tijdens een wandeltocht door de Cradle of Liberty, bezoek dan de coffeeshops in Boston. Samen met verschillende nationale en regionale ketens, de Hub herbergt tal van winkels van eigen bodem waar u kunt genieten van een lichte maaltijd en ontspannen gesprek. Deze eetgelegenheden zijn een aangename plek om te ontspannen met vrienden, na te denken over de dag of het plannen van de volgende stop van uw excursie. Deze lokale favorieten bieden een heerlijk scala aan koffie, thee, broodjes en zoete deegwaren.,Barrington Coffee Roasting Company-303 Newbury Street Barrington Coffee Roasting Company ligt in de pittoreske Back Bay, dicht bij Newbury Street shopping, De Openbare Bibliotheek en het Prudential Center Plaza. De eigenaren kopen bonen uit de hele wereld en bieden warme en koude koffie, espresso ‘ s en een assortiment heerlijke lekkernijen. Een tweede winkel is gevestigd in Fort Point.,

Boston Common Coffee Company-515 Washington Street

als uw reisroute u naar het eerste openbare park in het land brengt, stop dan bij de Boston Common Coffee Company voor een kopje java. Deze lokale, bekroonde winkel biedt naast koffie-en espressomengsels een volledig café-menu met broodjes, wraps, zoete deegwaren en andere lekkernijen. Koffiebonen zijn afkomstig uit Colombia, Guatemala, Nicaragua en Congo.,Flat Black Coffee – 260 Franklin Street Flat Black Coffee is de favoriet van het financiële District en is een onafhankelijke winkel die alleen de beste bonen uit één bron uit de hele wereld roostert. De winkel biedt ook een verscheidenheid aan groene, kruiden en gearomatiseerde thee. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en exploiteert ook retail-en wholesale-activiteiten. Er zijn zes locaties in de stad.,George Howell Coffee – 505 Washington Street

George Howell Coffee braad kleine partijen bonen gedurende de dag voor een optimale smaak. Het hotel ligt in het Godfrey Hotel en beschikt over een espressobar in Europese stijl. Ze bieden snel serveren koffie en een verscheidenheid aan espresso ‘ s, evenals lessen over koffie en proeverijen vluchten, zodat u verschillende smaken kunt proeven.,Gracenote Coffee-108 Lincoln Street ligt verscholen tussen Chinatown en het financiële District en biedt de Gracenote Coffee van het Leather District een breed scala aan dranken. Deze omvatten warme chocolademelk, Mokka lattes en thee, evenals stikstof-geïnfundeerde, koud gebrouwen koffie en espresso ‘ s. De winkel beschikt ook over een roterend gebakmenu van Forge Bakery en Townsman Boston.Abigail ‘ s Tea Room and Terrace – 306 Congress Street stap terug in de tijd en geniet van koffie of thee in een sfeer van koloniaal Amerika., Het bevindt zich in het Boston Tea Party Ships & Museum en biedt de charme van een vervlogen tijdperk. Geniet van de gastvrijheid van de koloniale thee dames, evenals het uitzicht op de waterkant en de skyline. U kunt genieten van historische thee, verfrissende limonade en warme of koude appelcider terwijl u een pauze neemt van uw sightseeing trip rond Boston. Er is ook een assortiment van koekjes, brownies, scones en andere heerlijke versnaperingen.

Jaho Coffee and Tea-665 Washington Street

probeer eens Jaho Coffee and Tea in de buurt van Franklin Square., Het hotel serveert koffie, thee en een brede selectie van gerechten en is ook een hybride café/wijnbar. De winkel serveert een kenmerkende scarlet Espresso martini samen met een scala aan koffie afkomstig uit de hele wereld. Er zijn ook gebak, ambachtelijke bieren en wijnen. Jaho is een populaire bestemming voor bewoners, studenten en professionals gedurende de dag.

Pavement Coffeehouse – 286 Newbury Street

wanneer u een snelle pick-me-up nodig hebt tijdens een wandeling tussen de Newbury Street boetieks, ga dan naar The Pavement Coffeehouse. De winkel staat bekend om zijn bagels en sterke koffie., Het serveert ook een menu met salades, sandwiches, zoete deegwaren en meer. Er zijn vijf andere locaties in de stad.

Render Coffee-563 Columbus Avenue

gelegen nabij de campus van Northeastern University, Render Coffee sources Counter Culture Coffee. Samen met een gezellige sfeer en vers eten, Het beschikt over kopjes sterke giet-over koffie en espressodranken. Het drankenmenu bevat ook warme chocolademelk, chai lattes en ijsthee.

Thinking Cup – 165 Tremont Street

de bekroonde Thinking Cup ligt aan de overkant van de straat en kan druk worden., Het eetcafé serveert een licht ontbijt en lunchmenu, evenals ijskoffie Stumptown en een brede selectie van thee, espresso ‘ s en lattes.

Top 10 Boston coffeeshops | Madame Lelica (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5899

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.